Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Oost Gelderland, Overijssel

Reacties en klachten

Wij doen ons best om het bevolkingsonderzoek darmkanker zo goed mogelijk uit te voeren. U kunt ons helpen met het verbeteren van de kwaliteit. Laat ons weten hoe u het onderzoek heeft ervaren. Al uw ervaringen, opmerkingen, vragen of suggesties zijn welkom. Als u niet tevreden bent over het bevolkingsonderzoek horen wij dit ook graag.

Hoe kunt u reageren?

Stuur ons uw reactie over deelname aan het bevolkingsonderzoek darmkanker. Dat kan via het online reactieformulier dat u in het linkermenu vindt. Als u uw persoonlijke gegevens invult, kunnen we u een antwoord geven.

U kunt mailen naar: reactie@bevolkingsonderzoekoost.nl of post sturen naar Bevolkingsonderzoek Oost, T.a.v. Klachtenfunctionaris, Antwoordnummer 234, 7400 VB Deventer. Een postzegel is niet nodig. 

Vertrouwelijk
Wij nemen alle reacties in behandeling. Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.

Klachtenregeling
Bevolkingsonderzoek Oost heeft een klachtenregeling. Vindt u dat wij uw klacht niet naar tevredenheid hebben opgelost? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Raad van Bestuur van Bevolkingsonderzoek Oost. Als u niet tevreden bent met het oordeel van de Raad van Bestuur dan kunt u uw klacht indienen bij de landelijke Geschillencommissie Zorg Algemeen.