Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Oost Gelderland, Overijssel

Nieuwe ronde bevolkingsonderzoek borstkanker Groenlo

Algemeen geplaatst op dinsdag 8 januari 2019

Bevolkingsonderzoek Oost start op 16 januari met een nieuwe onderzoeksronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker voor vrouwen uit Groenlo. 
Het onderzoek wordt uitgevoerd in een mobiel onderzoekscentrum achter het gerechtsgebouw, Maliebaan 8, 7141 CC . Meer informatie over de locatie vindt u in het Google Maps overzicht. Dit overzicht wordt bij de start van de onderzoeksronde aangepast.

Alle vrouwen van 50 t/m 75 jaar ontvangen eens per 2 jaar een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Zij ontvangen op volgorde van postcode een schriftelijke uitnodiging. Vrouwen uit dezelfde buurt worden ongeveer gelijktijdig uitgenodigd.
Voor meer informatie over het bevolkingsonderzoek borstkanker of het verzetten van een afspraak zijn wij op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar via 088 11 86 300. Klik hier voor het online maken, verzetten of afzeggen van een afspraak.