Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Oost Gelderland, Overijssel

Afspraak maken, verzetten of afzeggen

Afspraak maken, verzetten of afzeggen
We zijn overgegaan op een nieuw ICT-systeem. Dit ICT-systeem wordt momenteel in alle onderzoekscentra ingevoerd. Daarnaast wordt alle hardware in de onderzoekscentra vervangen. Dit alles doen we om de kwaliteit van het bevolkingsonderzoek borstkanker verder te verbeteren. In onze regio zijn er 15 onderzoekscentra, die in de loop van enkele weken worden omgebouwd. Dit betekent voor u het volgende:

De vaste onderzoekscentra in Enschede, Apeldoorn, Deventer, Zwolle, en Nijmegen
Voor deze onderzoekscentra kunt u een afspraak maken, verzetten of afzeggen. Dit kan via de afspraakmodule Mijn Bevolkingsonderzoek op onze website, via onze informatielijn: 088 1186 300 op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur of via de mail: bkcontact@bevolkingsonderzoekoost.nl

De mobiele onderzoekscentra
Als u voor een van de andere mobiele onderzoekscentra een afspraak wilt maken, verzetten of afzeggen, dan kunt u het beste contact opnemen met onze informatielijn: 088 1186 300 op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur. Houdt er hierbij wel rekening mee dat tot 4 juli de mogelijkheden nog beperkt zijn voor het maken of verzetten van een afspraak. Na 4 juli zijn deze beperkingen opgelost.

Onze excuses voor het ongemak.